Cupe de Argint Eosette

Cupe de Argint Eosette

Cupe de Argint Eosette
Jul 16, 2016

Cupele de Argint Eosette sunt mini cupe folosite pe perioada alăptării, realizate din argint 925000 care dau alinare rapidă și eficientă, protejează imediat mamelonul și ajută la prevenirea rănilor la sâni încă de la prima utilizare. Pentru a se potrivi mamelonului, ele sunt modelate în mod special într-o formă anatomică, cu un vârf rotunjit.

 

Dispozitiv Medical Clasa I

Directiva privind dispozitivele medicale 93/42 CEE


De ce ar trebui să alegeți Cupele de Argint Eosette?


 • SOLUȚIE NATURALĂ: Argintul este un antimicrobian, antiinflamator, antifungic și antibacterian natural ce vindecă și previne tăieturi, răni, fisuri, dureri și infecții.
 • PREVENIRE ȘI TRATAMENT: Cupele de Argint Eosette sunt utile atât pentru prevenirea, fără contraindicații, cât și pentru tratamentul ragadelor, care, în cazuri extreme, ar împinge mama să ia antibiotice sau chiar să întrerupă alăptarea.
 • RAPID ȘI EFICIENT: Folosind regulat Cupele de Argint Eosette, rezultate bune vor veni în termen de 24-48 ore, alinarea pentru mamele care suferă este extraordinară, iar rănile și fisurile se vor închide.
 • DURABILE: Cupele de Argint Eosette pot fi reutilizate în sarcinile ulterioare sau dăruite prietenelor care au devenit recent mame. Ele nu expiră.
 • ECONOMICE: Cheltuielile sunt limitate, luând în considerare costul cremelor care de multe ori dau doar o alinare de moment sau expiră în scurt timp.
 • BIJUTERIE: Când ați terminat alăptarea, ne puteti trimite înapoi cupele Eosette și le vom transforma într-o amintire de neprețuit.

 

Cum puteți preveni și trata ragadele în mod natural

 

Alăptarea la sân a fost dintotdeauna cel mai bun mod de a hrăni și a avea grijă de propriul bebeluș în perioada inițială de viață și ar trebui să rămână pentru întreaga durată un moment de bucurie atât pentru mamă, cât și pentru copil. Zona cea mai sensibilă în timpul alăptării sunt mameloanele. De multe ori, în perioada de lactație, mamele suferă de mameloane dureroase încă din primele zile de viață ale nou-născutului. Este posibilă prevenirea și tratarea ragadelor urmând câteva indicații:


 • Asigurați-vă că atașarea bebelușului la sân este corectă (buzele bebeluşului sunt răsfrânte, buza superioară apucă puţin deasupra mamelonului, cea inferioară prinde o mare parte din areolă). Dacă nu sunteți sigure, solicitați sfatul unui cadru medical sau al unui consilier în alăptare pentru a vă asigura că bebelușul este în mod corespunzător atașat, deoarece acest lucru va ajuta la procesul de vindecare.
 • Schimbați poziția de alăptare de câte ori puteți.
 • Sutienul ar trebui să fie făcut dintr-un bumbac respirabil.
 • Păstrați mameloanele uscate și curate.
 • În plus față de aceste sfaturi utile, puteți evita multe complicații, dureri și probleme, dacă începeți să utilizați Cupele de Argint Eosette cu 7-10 zile înainte de naștere și continuați pe întreaga durată a alăptării.

 

Cum se folosesc:


După alăptare, lăsați câteva picături de lapte în fiecare cupă și aplicați-le în mod direct pe mameloane ca pe niște ventuze. Laptele matern este cunoscut pentru proprietățile de vindecare, de aceea câteva picături în interiorul cupelor vă pot ajuta foarte mult. Este posibil să fie nevoie să folosiți un tampon absorbant între cupa de argint și sutien, astfel încât să nu vă udați atunci când nu alăptați.

Purtați-le pe cât de mult posibil între sesiunile de alăptare. Scoateți cupele înainte de alăptare. Nu utilizați nici un alt tratament în paralel cu Cupele de Argint Eosette; acest lucru ar putea reduce sau chiar compromite eficacitatea produsului.

 

Cum se curăță:

 

Pentru a curăța Cupele de Argint Eosette faceți o pastă folosind bicarbonat de sodiu și o cantitate mică de apă, frecați bine cupele cu acest amestec, clătiți cu acuratețe și uscați-le.

 

Aspecte interesante despre argint:

 

Mineralul cunoscut sub numele de argint a fost folosit în scopuri de vindecare și pentru tratarea bolilor încă din anii 4000 î.Hr. Arhivele Persane menționează în mod specific practica de a pune apă în vase de argint, iar vechile civilizații Babiloniene și Grecești au fost pe deplin conștiențe de capacitatea argintului de a dezinfecta.

Caracteristicile sale naturale de antibiotic au fost observate în familii unde erau folosite doar ustensile de argint; se îmbolnăveau cu mult mai puțin și erau mai puțin predispuși la infecții bacteriene. Aceste cunoștințe au fost transmise mai departe și au ajuns printre regi, împărați, țari, sultani, membrii ai familiei și curții lor. Ei au folosit aproape exclusiv veselă de argint, boluri și ustensile, mâncarea a fost depozitată în recipiente de argint și, în timp, cantități mici de argint s-au dizolvat în mâncare. Se observă că, după o generație sau două, argintul i-a făcut practic imuni la bolile infectioase. Aceste linii regale au fost numite "Sânge albastru" pentru nuanța albăstruie a sângelui lor (datorată depozitelor de argint pur din sânge) și pentru albăstrimea pielii.

 

Argintul are proprietăți antimicrobiene foarte puternice: doar prezența unei picături de argint într-o soluție este suficientă pentru a obține o acțiune antimicrobiană eficientă. Ionii de argint au capacitatea de a se fixa puternic de structura celulară a microbilor și de a inhiba activitatea enzimatică a peretelui celular și multiplicarea de microbi, eliminând, astfel, microbii.

La începutul secolului, oamenii de știință au descoperit că fluidele cele mai importante ale corpului sunt coloidale în natură: particule în suspensie ultra-fine. Sângele, de exemplu, transportă hrană și oxigen la celulele organismului. Acest lucru a condus la studii ale argintului coloidal. Înainte de 1938, argintul coloidal a fost utilizat în masă de către medici ca tratament, înlocuind  antibioticele și a fost prescris pentru un număr mare de boli și infecții: acnee, artrita, arsuri, intoxicații din sânge, răni, infecții oculare, gripa, lupus, malarie, cancer de piele, etc. Acesta a fost considerat „o tehnologie destul de avansata”. Metodele de producție, cu toate acestea, au fost costisitoare. Industria farmaceutica a renunțat la cercetarea argintului coloidal, ceea ce a dus la retragerea lui din circuitul farmaceutic în favoarea medicamentelor obținute rapid și profitabile din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, în ultimii ani, a existat o redescoperire a argintului pentru efectele sale antimicrobiene cu spectru larg.

 Sub titlul "Cel mai mare luptător împotriva germenilor", Science Digest, o publicație extrem de respectată, a deschis un articol din martie 1978 cu următorul paragraf: "Datorită cercetării revelatoare, argintul s-a ridicat ca o minune a medicinii moderne. Un antibiotic ucide, probabil, o jumătate de duzină de germeni, dar argintul ucide aproximativ 650. Tulpini rezistente nu reușesc să se dezvolte. Mai mult decât atât, argintul este practic non-toxic". Articolul s-a încheiat cu un citat de Dr. Harry Margraf, un biochimist și pionier în cercetarea argintului: "Argintul este cel mai bun luptător împotriva germenilor pe care îl avem."

 

Cupele Eosette sunt două mini-cupe din argint pur 925000. Argintul 925000 este cel mai pur argint solid care poate fi modelat într-o formă. Cel mai pur nivel de argint (999000 sau 1000000) este  prea maleabil pentru a fi modelat într-o formă, deci, practic, atunci când vom găsi gravat 999000 sau 1000000 pe un obiect, înseamnă că acesta este placat cu argint, nu făcut din argint masiv și că acel obiect este practic realizat cu alte metale care pot provoca alergii.

 

Întrebări și răspunsuri:

 

Cum se curăță Cupele Eosette?

Pentru a curăța Cupele de Argint Eosette faceți o pastă folosind bicarbonat de sodiu și o cantitate mică de apă, frecați bine cupele cu acest amestec, clătiți cu acuratețe și uscați-le.

Cupele se pot spăla în mașina de spălat vase?

Nu, nu este posibil să le spălați în mașina de spălat vase.

Se pot dezinfecta cupele?

Nu, un dezinfectant ar putea ruina argintul.

Sunt disponibile în diferite dimensiuni?

Acestea sunt disponibile într-o singură dimensiune universală. Ele sunt modelate in mod special pentru a se potrivi mamelonului într- o formă anatomică, cu un vârf rotunjit.

Pot fi folosite cupele Eosette ca măsură preventivă?

Da, vă recomandăm să le utilizați ca o măsură preventivă.

Deja am facut ragade. Este prea târziu pentru a le folosi?

Nu, nu este. Cupele Eosette ajuta nu numai pentru a preveni, dar, și pentru a vindeca. Cumpără-le cât mai curând posibil și în câteva zile vei redescoperi bucuria alăptării.

Este posibil să se utilizeze Cupele Eosette împreună cu tampoane absorbante pentru sâni?

Da, este posibil, în acest caz, puneți un tampon absorbant peste cupe, iar sutienul va fixa totul.

Eficacitatea produsului se va diminua cu timpul?

Nu, eficacitatea rămâne aceeași.

Ce înseamnă "Argint 925000"?

Argintul 925000 este cel mai pur argint solid care poate fi modelat într-o formă. Cel mai pur nivel de argint (999000 sau 1000000) este  prea maleabil pentru a fi modelat într-o formă, deci, practic, atunci când vom găsi gravat 999000 sau 1000000 pe un obiect, înseamnă că acesta este placat cu argint, nu făcut din argint masiv și că acel obiect este practic realizat cu alte metale care pot provoca alergii.

Utilizarea cupelor este dureroasă?

Nu, nu există absolut nici o durere.

Cupele Eosette conțin nichel?

Nu, nu conțin Nichel.

Cum pot fi sigură că nu se eliberează nici o substanță periculoasă pentru copilul meu din cupe?

Poți fi sigură de acest lucru, deoarece acest produs este un dispozitiv medical reglementat prin Directiva privind dispozitivele medicale 93/42 CEE.

 

Reciclare  - Pandantiv

După ce ați terminat perioada de alăptare (fie că este vorba de o lună, șase luni sau peste un an), ne puteti trimite înapoi cupele Eosette și le vom transforma într-o amintire de neprețuit.

Din moment ce Eosette este realizat din argint 925000, putem modela și crea manual un pandativ cu numele copilului sau data lui de naștere gravate. Aveți posibilitatea să adăugați un lanț de argint de diferite lungimi.

Bijuteria va fi simbolul iubirii pe care i-ați oferit-o copilului dumneavoastră și vă va aminti de acele momente magice și prețioase.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest proiect, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail contact@eosette.ro.

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!