Ghidul de aplicare pas cu pas a autocolantelor Eosette

Ghidul de aplicare pas cu pas a autocolantelor Eosette

Ghidul de aplicare pas cu pas a autocolantelor Eosette
Aug 05, 2016

Sunteți gata pentru un decor de basm sau vreți să fiți înconjurați doar de natură? Transformă orice cameră în câteva minute cu autocolantele Eosette - cel mai simplu, cel mai rapid și cel mai accesibil mod de a decora orice cameră sau suprafață plană. Asigurați-vă că pereții casei dumneavoastră ies în evidență!

 

Informații importante!


Autocolantul Eosette poate fi aplicat pe orice suprafață plană, uscată, curată și netedă și poate fi repoziționat fără a deteriora suprafața. Adăugați, dacă doriți, autocolantul și pe oglinzi, uși, rame de pat, ferestre și mai mult, practic, oriunde vă puteți gândi. 


Suprafețele ideale sunt pereții vopsiți cu vopsea lavabilă, cu vopsea satinată sau lucioasă, lemn lustruit și lăcuit, electrocasnice, uși. Materiale, cum ar fi beton, suprafețe din ipsos, gips-carton, suprafețe de silicon, suprafețe aspre, suprafețe poroase din fibră de sticlă, suprafețe umede, țesături, îmbrăcăminte sau alte textile nu sunt potrivite pentru aplicarea autocolantelor.


Dacă aveți îndoieli cu privire la rezultat, vă sfătuim să tăiați o bucată de autocolant de pe foaia suport, unde nu există niciun model și să o aplicați pe perete. După 24 de ore, se va observa dacă suprafața este adecvată sau nu. 


Autocolantul nu trebuie să fie aplicat în apropierea unei surse de căldură, deoarece poate afecta calitatea adezivului.


Așteptați cel puțin o lună înainte de a aplica un autocolant pe un perete proaspăt vopsit/zugrăvit. În eventualitatea în care vreți să dezlipiți autocolantul Eosette, fie pentru a-l muta într-o nouă locație, fie pentru a-l salva pentru reutilizare, la o dată ulterioară,

vă recomandăm să păstrați foliile din ambalajul original. Pur și simplu decojiți autocolantele de pe perete și lipiți-le din nou pe folii. În cazul în care nu mai aveți foliile originale, hârtia de ceară ar trebui să ajute în acest caz.

 
Ghidul de aplicare pas cu pas a autocolantelor Eosette

 

1. Deschideți ambalajul și scoateți foliile.  Întindeți-le pe o suprafață plană și aplicați greutăți peste ele pentru a elibera tensiunea ( spre exemplu, puteți să le întindeți pe un birou, sub cărți).  Țineți-le așa cel puțin 24 de ore. 


2. Curățați și uscați suprafața pe care se aplică autocolantul Eosette. Îndepărtarea oricărei mizerii, pete de ulei sau praf de pe suprafață este foarte importantă. O suprafață curată va permite autocolantului să adere în mod corespunzător. Lăsând praf,

autocolantul va adera la el, mai degrabă decât la perete. Utilizați un burete umed și o cantitate mică de săpun. Asigurați-vă că peretele este uscat înainte de a pune autocolantul!


3. Dezlipiți primul autocolant de pe folie. Acesta ar trebui să se dezlipească cu ușurință. În cazul în care manipulați un autocolant de dimensiuni mari, aveți nevoie de o a doua persoană să țină capătul opus al autocolantului, astfel încât cele două părți să nu 

se lipească între ele.


4. Aplicați autocolantul pe perete, potrivit imaginii care însoțește folia sau în cazul în care nu este însoțită de o schemă de aplicare, fiți creativi și aplicați-le în orice combinație doriți. La început, se aplică fără presiune puternică pentru a vă asigura că a 

fost plasat în poziția dorită. În cazul în care elementul aplicat trebuie să fie mutat, pur și simplu decojiți-l, apucându-l dintr-un colț și trăgându-l ușor de pe suprafață, spre centrul autocolantului, până când acesta este dezlipit de pe perete.


5. Examinați plasarea autocolantului pe perete. Dacă sunteți mulțumit cu poziția, neteziți suprafața și îndepărtați bulele de aer care ar putea fi prezente. Întotdeauna împingeți bulele de aer spre exterior pentru a le elimina. 


6. Repetați pașii 3-5 până când toate piesele sunt aplicate pe perete și bucurați-vă de opera de artă! J


Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!