Produse cosmetice bio pentru bebeluși și mame - Pilogen Bio

Produse cosmetice bio pentru bebeluși și mame - Pilogen Bio

Produse cosmetice bio pentru bebeluși și mame - Pilogen Bio
Jan 27, 2017

Pilogen Carezza

 

   

Suntem mândri să vă anunțăm că am început colaborarea cu Pilogen Carezza și începând din luna februarie 2017, gama lor de produse bio pentru mamă și bebeluși va fi disponibilă și în Romania.

Pilogen Carezza este un exemplu de companie mică italiană care s-a făcut cunoscută în lume. Primul laborator a fost deschis în 1898 într-o stațiune termală din Italia, Salsomaggiore Terme. Produsele lor sunt realizate urmând rețetele și tradițiile familiei, aducând prepararea produselor cosmetice la nivel de artă în adevăratul sens al cuvântului. Nu-i de mirare că produsele au devenit celebre și în rândul nobilimii europene. Casa Ducilor D`Aosta devenise un client fidel în anii 1940.

Afacerea s-a transmis din generație în generație, iar astăzi au în portofoliu doisprezece game de produse cosmetice. Calitatea excelentă a dus la exportul produselor fabricate cu adevarat în Italia în diferite țări ale lumii. Produsele Pilogen sunt astăzi apreciate în Statele Unite ale Americii, Japonia, Vietnam, Spania, Ungaria și Franța.


Gama Bio Carezza

Din pasiune pentru natură și frumusețe și din grija pentru piele se naște linia Bio Carezza - Produse cosmetice ECO-BIO pentru siguranță și toleranță absolută.

Rezultatul este un mix de materii prime selecționate pe baza calitații premium și a încadrării lor în normele certificărilor organice și a unei metode de fabricație artizanală în acord cu mișcarea Slow Cosmetique. Produsele nu  sunt supuse niciodată temperaturilor înalte pentru a nu neutraliza ingredientele active, uleiurile sau unturile. Compania își ia tot timpul necesar pentru a crea un produs cosmetic eficace, natural și cu o tolerabilitate ridicată.    

Procesul de fabricație urmează specificațiile caracteristice produselor ecologice dispuse de AIAB ( Asociația Italiană pentru Agricultură Organică) și ICEA ( Institutul de Inspecție și Certificare Etică și Ambientală). Fiecare produs a fost supus inspecției și a obținut un certificat ECO-BIO.

Gama Bio cuprinde trei linii: Bio Bio Baby - produse pentru bebeluși, Bio Mamma - produse pentru mame și Bio Lady - produse pentru femeie, în general.

Produsele pentru bebeluși sunt special concepute pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Fiecare formulă a fost creată pentru a garanta toleranță maximă chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Gama aceasta de produse le permite mămicilor să răsfețe și să protejeze în mod natural pielea bebelușilor lor, datorită selecției stricte de extrase din plante cunoscute și apreciate pentru proprietățile lor curative.

Produsele pentru femeile însărcinate sunt produse eficiente și sigure concepute pentru cel mai important și special moment din viața unei femei.


Cerificarea ICEA

Institutul de Inspecție și Certificare Etică și Ambientală este un organism care controlează și certifică companii care iși desfășoară activitatea respectând oamenii și natura, apărând dignitatea angajaților și drepturile consumatorilor.


Logo-ul ICEA pe etichetele produselor cosmetice garanteză:

ü  Produsele sunt naturale și sigure, fără substanțe chimice care pot fi dăunătoare oamenilor, animalelor sau mediului.

ü  Calitatea produselor prin controale stricte de-a lungul procesului de fabricație, de la materii prime până la produsul final.

ü  Teste dermatologice și microbiologice sunt efectuate în mod regulat pentru a asigura folosirea ingredientelor  pure și dermato-compatibile, potrivite chiar și tipurilor de piele sensibile și alergice.

  

Produsele Eco Bio certificate de ICEA au următoarele caracteristici:

 

v  Sunt folosite extracte de plante sălbatice sau organice.

v  Nu sunt folosite materiale care pun în pericol mediul, nici în produse, nici în ambalajele lor.

v  Nu sunt folosite ingrediente de origine non-vegetală care sunt considerate potențial riscante, însemnând cu risc alergenic, de iritare sau care s-au dovedit posibil dăunătoare sănătății omului.

v  Se reduce impactul asupra mediului datorat amabalajelor suplimentare sau nereciclabile. Ambalajul produselor este ecologic și este folosit în mod practic ( încercand o economie de resurse cât mai mare).

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!