Politica de confidențialitate
La orice comanda de stickere Mos Craciun iti aduce un sticker CADOU

Politica de confidențialitate

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Eosette.ro nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul  sau de pierderea și copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

 

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul eosette.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite.

 

La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra noilor oportunități oferite de Eosette.ro și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs. precum și pentru primirea de newslettere cu informații utile.

 

Societatea noastră este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul 37024. 

 

Toate informațiile furnizate de către clienții site-ului Eosette.ro vor fi folosite exclusiv în scopul pentru care au fost furnizate, și nu vor fi înstrăinate către o terță parte.

 

Eosette.ro poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:


    1.    Cu acordul dvs.;

    2.    Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.;

    3.    În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse            solicitate de dvs.;

    4.     Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale.