Politica de livrare
La orice comanda de stickere Mos Craciun iti aduce un sticker CADOU

Politica de livrare

Flux operațional

1. Imediat dupa finalizarea cu succes a comenzii vei primi un e-mail de confirmare a comenzii cu statusul “In asteptare”.

2. După ce vom pregăti comanda, vei primi un e-mail de confirmare a livrării ce va contine numărul de urmărire al transportului și factura aferentă atașată. Din respect pentru mediul înconjurător și din dorința de a proteja mediul de risipa resurselor, factura aferenta comenzii va fi emisa exclusiv in format electronic si va fi livrata pe adresa de email din comanda. 

3. Vei fi notificat de firma de curierat în ziua livrării. În cazul în care nu vei fi găsit la adresa menționată, curierul nostru va reveni încă o data după ce reușește să ia contact cu tine. Dacă cele două încercări de livrare eșuează, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu.ROMÂNIA


Livrarea produselor se va face oriunde în țară și va fi gratuită pentru comenzile de minim 100 lei. Pentru comenzile mai mici de 100 lei,  se aplică o taxă de livrare de 15 lei.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat Urgent Cargus, pe care o găsiți aici: https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx. Livrarea produselor se face de luni până sâmbăta, excepție făcând sărbătorile legale, iar produsele ajung la destinație în 24-48 de ore lucrătoare.

Comenzile plasate în afara ariei de acoperire Urgent Cargus, vor fi livrate prin Prioripost. Livrarea produselor se face de luni până vineri, excepție făcând sărbătorile legale, iar produsele ajung la destinație în 2-3 zile lucrătoare.


BULGARIA și UNGARIA

Comenzile vor fi achitate online prin card. Livrarea produselor se va face prin curier. Livrarea produselor va fi gratuită pentru comenzile de minim 40 EUR. Pentru comenzile mai mici de 40 EUR, se aplică o taxă de livrare de 6 EUR.  Livrarea produselor se face de luni până vineri, excepție făcând sărbătorile legale, iar produsele ajung la destinație în 2-4 zile lucrătoare.

UNIUNEA EUROPEANA

Comenzile vor fi achitate online prin card. Livrarea produselor se va face prin curier. Livrarea produselor va fi gratuită pentru comenzile de minim 100 EUR. Pentru comenzile mai mici de 100 EUR,  se aplică o taxă de livrare de 15 EUR.  Livrarea produselor se face de luni până vineri, excepție făcând sărbătorile legale, iar produsele ajung la destinație în 2-7 zile lucrătoare.