Politica de retur
La orice comanda de stickere Mos Craciun iti aduce un sticker CADOU

Politica de retur

Ne dorim sa fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produsele noastre. Daca nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna și vă vom înapoia contravaloarea lor.

 

Condiții de returnare:

 

  • Returul trebuie să se realizeze în maxim 21 de zile de la primirea coletului;
  • Produsele ce urmează a fi returnate trebuie să nu fie purtate, folosite, uzate și să fie prezentate în ambalajul original;
  • Etichetele atașate produsului nu trebuie să lipsească, la fel și documentele însoțitoare ale acestuia;
  • Ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura;
  • Reglementările OUG nr. 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului nu se adresează persoanelor juridice. 
  • Sunt exceptate de la dreptul de retragere (în condițiile art .16, lit. d,e din OUG nr. 34/2014) produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid, produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele (pompe sân, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere și sutiene, termometre rectale, aspiratoare nazale, etc.);

 

Modalitate de returnare:

 

Pasul 1: În momentul în care hotărăști să returnezi un produs, este esențial să ne anunți în scris printr-un mail trimis la adresa contact@eosette.ro, care sa conțina: numele pe care s-a făcut comanda, numărul comenzii și produsul pe care dorești să-l returnezi. 

Pasul 2: După confirmarea de primire a solicitării, ne poți returna produsul exclusiv prin curier rapid, cu ramburs 0 Lei, cu mențiunea ca pe colet să fie menționat numele pe care s-a plasat comanda.

Pasul 3: Rambursarea contravalorii produsului se efectuează în maxim 14 zile de la primirea returului. Pentru returnarea banilor este nevoie să ne comunici un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plată. 

 

Pentru retur, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru. 


Pentru orice informație legată de returnarea produselor vă stăm la dispoziție la adresa de email contact@eosette.ro.