Termeni și condiții
La orice comanda de stickere Mos Craciun iti aduce un sticker CADOU

Termeni și condiții

Acest website este administrat și întreținut de S.C. ZANECOM LINE S.R.L., inregistrată în București, str. Presei, nr. 7, sector 1, J40/10937/2015, CUI: 34970320.

 

1.    Acceptarea termenilor și condițiilor

Folosirea (inclusiv vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea condițiilor de utilizare expuse mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui document.

Eosette.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a condițiilor de utilizare poate fi citită oricând pe site-ul nostru.

 

2.    Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului Eosette.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Eosette.ro și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul în scris  al Eosette.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

3.    Limitări ale responsabilității

Eosette.ro nu garantează în nici un fel conținutul și funcționarea site-ului. Eosette.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinovățită pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul site-ului.

Descrierile și imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ, iar societatea noastră nu garantează eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferită de realitate a produselor (nuanțe produs, texturi material etc.). Totuși, echipa noastră încearcă continuu să vă ofere cât mai multe detalii concludente despre produse și poze de calitate superioară astfel încât să vă puteți forma o părere cât mai pertinentă despre fiecare produs.

Prețurile de pe site ale produselor și a transportului pot fi modificate oricând fără o înștiințare prealabilă, însă aceste modificări nu se vor aplica comenzilor deja confirmate, dar nelivrate.

În situația ivirii unei erori în redactarea prețului sau a unei alte informații legate de un produs, clienții care au comandat respectivul produs vor fi notificați referitor la eroare, iar în cazul în care nu sunt de acord cu modificările aduse, comanda va fi anulată.

Eosette.ro nu este responsabilă de nelivrarea la timp a produselor atâta timp cât întârzierea este datorată unei terțe părți.

În cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor, Eosette.ro se face responsabilă față de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuată.

Ambalarea produselor în vederea expedierii acestora către client se va face de așa natură încât produsul să nu se deterioreze la transport. Eosette.ro se degrevează de orice răspundere cu privire la integritatea produsului în momentul în care îl predă reprezentantului firmei de curierat, iar acesta îl preia considerând că ambalarea este corespunzătoare.

În cazul în care produsul va fi livrat de către reprezentantul firmei de curierat către client, iar acesta îl acceptă ca atare, se consideră că predarea produsului a fost făcută în stare bună. Acest aspect se referă la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorită manevrării greșite a ambalajului etc.) și nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odată cu încercarea de a folosi produsul respectiv. Totodată dorim să precizăm că ambalajul are menirea de a proteja produsele, iar julirea sau murdărirea acestuia nu înseamnă că produsul este afectat.

 

4.    Prețul produselor

Toate prețurile afișate pe site-ul Eosette.ro sunt exprimate în RON și conțin TVA 20%. Orice comandă plasată prin intermediul site-ului Eosette.ro are valoare contractuală conform legislației în vigoare.

 

5.    Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului Eosette.ro este voluntară și implică acceptarea următorilor termeni:

Toate mesajele pe care le vei primi de la Eosette.ro sunt ca urmare a abonării tale la newsletter, iar întregul conținut al mesajului se află în proprietatea Eosette.ro, fiind astfel guvernat de aceleași reguli ca și site-ul. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, iar tu vei avea oricând posibilitatea de a te dezabona urmând instrucțiunile din partea de jos a mesajului primit.

 

6.    Accesul la site

Eosette.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fără acordul scris al proprietarului acesteia.

 

7.    Funcționarea site-ului

Dat fiind faptul că site-ul este găzduit de serverele unei terțe părți, nu vom putea fi făcuți responsabili pentru eventualele erori de funcționare indiferent de natura lor. Totodată Eosette.ro nu răspunde de conținutul sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Eosette.ro.

 

8.    Comentariile utilizatorilor pe www.eosette.ro
 

Utilizatorii care plasează pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria răspundere și vor garanta că au toate drepturile asupra conținutului publicat.

Eosette.ro își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător sau defăimător, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Eosette.ro nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilitații ca și restul conținutului de pe site. Orice comentariu plasat de către utilizatori pe site echivalează cu acordarea catre Eosette.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil și netransmisibil de a folosi, modifica, reproduce, publica, traduce sau adapta sub orice formă conținutul, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.

 

9.    Dispozitii finale

Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage după sine anularea valabilității întregului contract. Cumpărarea de produse de pe acest site echivalează cu acordul asupra termenilor și condițiilor expuse anterior și are valoare contractuală.